Nieuws

Corona 2 26-03-2020
Coronavirus: langere levertijden en maatregelen tegen verspreiding
De actualiteiten over verspreiding van het Coronavirus volgen elkaar snel op. Inmiddels zijn bij Acket de gevolgen zeer duidelijk zichtbaar in de order intake en helaas ook in het ziekteverzuim. Uiteraard hebben ook wij maatregelen ingesteld om verspreiding van het virus tegen te gaan. Over beide ontwikkelingen willen wij u graag op de hoogte stellen middels dit schrijven
Lees meer
arrow
Corona 18-03-2020
Maatregelen rondom Corona
Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op snelle verspreiding van het coronavirus, hebben ook wij als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. maatregelen genomen om de gevolgen voor onze medewerkers, onze klanten en leveranciers en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen.
Lees meer
arrow
Friends In Packaging Nieuw Item 20-02-2020
Grafisch productie talent met technische/ operator interesse
Gezien de zeer positieve ontwikkeling van het werkaanbod in vouwkartonnage markt, zijn wij voorlopig op zoek naar nieuwe medewerkers in onze productieafdelingen drukkerij, stans en kartonnage/ vouwplak.
Lees meer
arrow
Friends In Packaging Nieuws Item 12-09-2019
Duurzaam Acket!
De verpakkingsindustrie maakt een duurzaamheidsslag door en Acket erkent die noodzaak om te verduurzamen. Daarom leveren wij duurzame verpakkingen van vouwkarton voor retailmerken én private labels.
Lees meer
arrow
Karton Acket 25-08-2019
Marktontwikkelingen karton
Afgelopen jaren heeft de markt voor FBB (verse vezel) karton een sterke vraag gekend. Daardoor hebben karton producenten prijzen begin 2019, net als medio 2018, kunnen verhogen. De vraag is inmiddels redelijk gestabiliseerd.
Lees meer
arrow
Portfolio Maak Stad Oss Aug 2019 22-08-2019
Acket in Portfolio MAAKstad Oss
De maakindustrie is van oudsher een belangrijke motor voor de Osse economie en van belang voor de regionale werkgelegenheid.
Lees meer
arrow
Fotos Productie 2019 38 11-07-2019
Mooi artikel over onze opleidingen door GOC:
Meer werk afleveren met dezelfde medewerkers bij verpakkingsdrukker 'Je ziet de output én het werkplezier toenemen' Meer en beter werk afleveren met dezelfde medewerkers? Bij verpakkingsdrukker Acket lukt het. Op zoek naar het geheim van Oss!
Lees meer
arrow
Maak Je Merk Wow Logo 1 27-05-2019
Acket Drukkerij Kartonnage B.V. werkt mee aan duurzaam verpakken.
Vouwkarton is WOW-karton! Vouwkarton is veelzijdig, duurzaam, gemaakt van hernieuwbare bronnen en recyclebaar. Materiaal waar wij trots op zijn! Door de flexibiliteit biedt vouwkarton mogelijkheden voor creatieve vormgeving en daarmee een goede presentatie in het schap.
Lees meer
arrow
Openstaande Vacatures 3 01-05-2019
Op zoek naar een leuke baan?!
Vanwege de groei in onze organisatie zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die van aanpakken weten. Check hieronder op de Home Page voor de openstaande vacatures!
Lees meer
arrow