Artwork aanleveren voor uw verpakking? High Resolution PDF bestand zorgt voor helderheid en efficiency

Om tot een, voor zowel u als Acket, vlotte en efficiënte verwerking van het artwork te komen is een juiste en heldere aanlevering essentieel. Een goed gegenereerde High Resolution (HR) PDF voorkomt veel onduidelijkheden, extra verwerkingstijd en voorkomt daarmee dat u met extra kosten wordt geconfronteerd.

Met een HR PDF workflow wordt kwaliteitsvermindering door extra conversiestappen uitgesloten, omdat het bestand wat u aanlevert het bestand is wat we gaan drukken.

dtp-aanleverspecs.jpg#asset:1907

Een HR PDF heeft ook het voordeel dat we niet meer afhankelijk zijn van het risico van koppelingen die ontbreken. Met open bestanden is dat wel het geval, denk bijvoorbeeld aan de vaak ontbrekende letterfonts. Door een HR PDF te genereren wordt u hier alsnog op geattendeerd, en zal dit bij aanlevering nooit een probleem kunnen vormen. Hiermee wordt verlies van kostbare tijd en verstorende heen en weer communicatie voorkomen.

HR PDF bestanden zijn daarnaast vele malen kleiner wat betreft datagebruik en worden door ons standaard 60 maanden opgeslagen. Open bestanden worden daarentegen niet opgeslagen.

Een High Resolution PDF bestaat idealiter uit de volgende, afzonderlijke, lagen:

  • Stansmestekening
  • Artwork
  • Info
  • Allover lak
  • Spot (UV)lak
  • Foliedruk
  • Preeg

En alle eventuele extra nabewerkingen:

Indien het onverhoopt niet lukt om van een open bestand een HR PDF met bovenstaande aparte lagen te genereren, willen wij u vriendelijke vragen contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om dit samen met u voor elkaar te krijgen.

Uitgebreide aanleverspecificaties kunt u terugvinden op onze website:

https://www.acket.nl/media/imp...