Over Ons

Het is 1884 als Jan Acket een drukkerij opzet om de krant ‘De Stad Oss’ uit te geven. In de jaren daarna legt Jan zich steeds meer toe op het drukken van wikkels en verpakkingen. Acket wordt de specialist in kartonnen verpakkingen.

Overnames

In 2004 neemt Acket de Cartonnagefabriek D. Miedema b.v. uit Nieuwegein over, een belangrijke en gerespecteerde speler op de markt. In 2008 volgt Van Gorp Vouwkartonnages BV uit Tilburg. Alle activiteit wordt gecentraliseerd in Oss.

Specialist

Acket drukkerij kartonnage bv is inmiddels een van de grootste en modernste bedrijven op het gebied van vouwkarton en direct bedrukte microgolf verpakkingen in Nederland.

Het aantal afnemers in de food- en non-food sector blijft groeien vanwege hun vertrouwen in Acket. Verpakking is niet alleen productbescherming, maar ook een essentieel onderdeel van de marketingstrategie.

Ervaring

Acket heeft meer dan 135 jaar ervaring opgebouwd. Ervaring die continu wordt verbeterd om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan. Wij zijn een platte organisatie die de lijnen kort houdt en daarmee de flexibiliteit hoog.

Voedselveiligheid en kwaliteit

Wij begrijpen de uitdagingen waar Food, Non-food of Specials & Luxe producenten mee te maken hebben. Wij nemen voedselveiligheid, het milieu en kwaliteit zeer serieus en zijn daarom al jarenlang gecertificeerd volgens onder andere BRC, ISO 18001/ OHSAS, ISO 14001 en ISO 9001.

Constructies en technieken

Wij zijn in staat voor u een brede lijn aan constructies te produceren. Onder andere langsnaad, waaronder vele soorten en maten sleeves, maar ook autolock, 4/6 punts, konisch of andere specials. Bedrukt met low migration inkten. Desgewenst voorzien van dispersie en/of UV lak, spot UV lak, structuur lak of andere effecten. Maar ook warm- of koudfolie, pregen, vensters en/ of unieke nummer codering behoren tot de mogelijkheden.