Wat wij doen

Acket is méér dan alleen productie van kartonnen verpakkingen. Wij denken en doen graag mee in het gehele proces van IDEE tot VERPAKKING.

Van idee...

Advies

Onze jarenlange ervaring op het gebied van kartonnen (vouw)verpakkingen maakt ons dé geschikte sparringspartner als het gaat om advies op bijvoorbeeld het gebied van:

  • voedselveiligheid van uw kartonnen verpakking;
  • prestatie van uw kartonnen verpakking in vochtige, droge, koude of juist warme omstandigheden;
  • prestatie van uw kartonnen verpakking op uw verpakkingsmachines of vullijnen;
  • optimale communicatie met uw klant.
Ontwerp

Wij hebben een CAD/CAM en een DTP-afdeling met veel ervaring en deskundigheid in huis. Onze ervaring en expertise zetten wij graag in om een constructie voor uw verpakking te ontwerpen die zich onderscheidt van andere verpakkingen, om het artwork te creëren of druktechnisch te perfectioneren.

Kleurproeven en stansmodellen

Wij voeren kleurechte prints ter goedkeuring van de CMYK-kleuren uit, met als resultaat een perfect voorspelbare definitieve drukrun. Daarnaast hanteren wij stansmodellen van oplagekwaliteit, zodat ook prestatie op uw verpakkingsmachines en vullijnen gegarandeerd worden.

Artwork online goedkeuren

Bij ons keurt u vliegensvlug online het artwork goed via WebCenter: een overzichtelijke en eenvoudige online portal.

Informatiedashboards

Bent u klant bij ons? Dan blijft u op de hoogte door een informatiedashboard waarin u alles leest over de order intake, leverprestaties en bestelpatronen.

...tot verpakking

Na het voortraject gaan wij graag voor u aan de slag om snel kwalitatief goede verpakkingen te produceren via de volgende mogelijke stappen:

DTP

Verwerking van aangeleverde artwork bestanden in Automation Engine en ArtPro, toonaangevende softwareprogramma’s voor de vouwkartonnage-industrie.

CTP

Volledig geautomatiseerde belichting en ontwikkeling van offset-drukplaten via de Computer-to-Plate (CTP) installatie.

Drukken + (UV) lakken

Bedrukken van de vellen karton op een van onze 3 drukpersen (75x105/106 formaat). Op onze machines kan 200 grams papier tot 600 grams vouwkarton worden verwerkt en wordt ook G- en N-golf rechtstreeks bedrukt. Wij brengen zowel dispersielak als UV-lak aan, all-over, als spotlak of met drip-off effect, zoals in het ontwerp is bedoeld om contrast te creëren.

Veredelen

Het is mogelijk om voor of na het bedrukken van de vellen vouwkarton speciale veredelingen, zoals holografie- of zilverfolie lamineren, foliedrukken in goud of zilver met speciale laklagen of kunststofcachering aan te brengen.

Stansen

Wij maken het aanbrengen van snijlijnen, rillijnen, ritslijnen en andere stanstechnieken op een van onze 5 stansmachines mogelijk. Wij weten als geen ander dat stanskwaliteit op een constant en hoog niveau van groot belang is voor de lijnefficiency/runability. Op onze eigen vouw/plaklijnen, maar vooral ook voor uw verpakkingsmachines en vullijnen.

Vensteren

Kies voor een venster van kunststof of acetaat in de vouwkarton verpakking, dan wel voor het aanbrengen van papierstroken t.b.v. de gepatenteerde Crystal Airbox® verpakking, waarmee stofdichte verpakkingen kunnen worden gecreëerd.

Vouwen/plakken

In eigen beheer vouwen en verlijmen wij een breed scala aan verpakkingsconstructies (o.a. langsnaad, autolock, 4- en 6 punts) door onze jarenlange ervaring en ons geavanceerde machinepark.

Opslag en logistiek

Heeft u de verpakkingen niet direct nodig? Wij zorgen voor de opslag van uw product. Ook de transport naar uw locatie regelen wij.