Nieuws

Corona Foto Www Cer Eu Publications 27-05-2020
Coronavirus: Langere levertijden door aanhoudend verhoogde vraag
Eerder aangekondigde versoepelingen van maatregelen tegen verspreiding van het virus gaan zoals het nu uitziet door. “We staan echter nog aan het prille begin van de weg terug”, zoals ook omschreven door Mark Rutte. Het heeft dan ook nog niet geleid tot minder drukte en hectiek in onze branche. Omzetten van supermarktketens lijken 2 maal zo snel te groeien dan voor de corona uitbraak. Ook Acket, met vele van haar klanten actief in juist dit onderdeel van de food sector, ziet nog altijd ruim meer vraag dan gebudgetteerd.
Lees meer
arrow
Nederlandse Vlag Wappert 06-05-2020
Even opladen...!
In mei en juni komen we aan vrije dagen niets te kort. We hebben al even kunnen genieten van Bevrijdingsdag op 5 mei. 'Lees meer' voor de komende vrije dagen in 2020.
Lees meer
arrow
Vrachtwagen Acket 22-04-2020
Nieuwe vrachtauto's bij Acket!
Vanaf vandaag te bewonderen op een van de Nederlandse wegen, vol verpakkingen voor uw boodschappen van morgen!
Lees meer
arrow
Corona 2 26-03-2020
Coronavirus: langere levertijden en maatregelen tegen verspreiding
De actualiteiten over verspreiding van het Coronavirus volgen elkaar snel op. Inmiddels zijn bij Acket de gevolgen zeer duidelijk zichtbaar in de order intake en helaas ook in het ziekteverzuim. Uiteraard hebben ook wij maatregelen ingesteld om verspreiding van het virus tegen te gaan. Over beide ontwikkelingen willen wij u graag op de hoogte stellen middels dit schrijven
Lees meer
arrow
Corona 18-03-2020
Maatregelen rondom Corona
Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op snelle verspreiding van het coronavirus, hebben ook wij als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. maatregelen genomen om de gevolgen voor onze medewerkers, onze klanten en leveranciers en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen.
Lees meer
arrow
Friends In Packaging Nieuw Item 20-02-2020
Grafisch productie talent met technische/ operator interesse
Gezien de zeer positieve ontwikkeling van het werkaanbod in vouwkartonnage markt, zijn wij voorlopig op zoek naar nieuwe medewerkers in onze productieafdelingen drukkerij, stans en kartonnage/ vouwplak.
Lees meer
arrow
Friends In Packaging Nieuws Item 12-09-2019
Duurzaam Acket!
De verpakkingsindustrie maakt een duurzaamheidsslag door en Acket erkent die noodzaak om te verduurzamen. Daarom leveren wij duurzame verpakkingen van vouwkarton voor retailmerken én private labels.
Lees meer
arrow
Karton Acket 25-08-2019
Marktontwikkelingen karton
Afgelopen jaren heeft de markt voor FBB (verse vezel) karton een sterke vraag gekend. Daardoor hebben karton producenten prijzen begin 2019, net als medio 2018, kunnen verhogen. De vraag is inmiddels redelijk gestabiliseerd.
Lees meer
arrow
Portfolio Maak Stad Oss Aug 2019 22-08-2019
Acket in Portfolio MAAKstad Oss
De maakindustrie is van oudsher een belangrijke motor voor de Osse economie en van belang voor de regionale werkgelegenheid.
Lees meer
arrow