Nieuws

Hartelijk Dank Voor Het Stemmen 09-10-2020
Hartelijk dank voor het stemmen!
Afgelopen woensdag heeft de uitreiking van de Pro Carton Ecma Award plaatsgevonden. Ondanks dat wij ontzettend trots blijven op onze inzending, die zich volgens ons op technisch en creatief vlak blijft onderscheiden van andere verpakkingen, is het gebleven bij een shortlisting. Graag bedanken wij eenieder voor het uitbrengen van hun stem op de Moyo Tomatoes Pack van Acket Drukkerij Kartonnage, in samenwerking met Looye Kwekers. Daarnaast feliciteren wij de winnaars met deze mooie prestatie!
Lees meer
arrow
Tomaten Moyo 04-09-2020
Verpakking Acket genomineerd voor Ecma award
Onlangs hebben wij bericht gekregen dat wij zijn genomineerd voor de Ecma pro carton award!
Lees meer
arrow
Voetpad Nieuwe Vloer 3 4 2020 14-08-2020
Vloerrenovatie
Begin dit jaar heeft er een vloerrenovatie in de onze afdelingen expeditie, drukkerij en stans plaatsgevonden. Maar liefst 1652 m2 vloer is daar vervangen!
Lees meer
arrow
Collage 31-07-2020
Geslaagden opleiding operator vouwplakken
Deze toppers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de opleiding operator vouwplakken. In februari en juni hebben zij hun diploma in ontvangst mogen nemen. Van harte gefeliciteerd allemaal! Wij bedanken het GOC voor de fijne samenwerking. Daarnaast bedanken wij de praktijkbegeleiders en Marco Moone voor de goede begeleiding.
Lees meer
arrow
Download 13-07-2020
Dag van de Duurzame Verpakking
In samenwerking met vier Food Innovation studenten van HAS Hogeschool organiseerde de Gemeente Oss op 22 juni 2020 het landelijke online evenement ‘Dag van de Duurzame Verpakking’. Samen met een aantal andere verpakkingsbedrijven voor de voedingsindustrie uit Oss hebben wij hier onderdeel van uit mogen maken. Erg leuk dat er op deze manier aandacht is voor Osse verpakkingen!
Lees meer
arrow
Acket Brc Pack Vs 6 Level Aa 10-07-2020
BRC AA status
Acket heeft de BRC AA status toegekend gekregen.
Lees meer
arrow
Corona Foto Www Cer Eu Publications 27-05-2020
Coronavirus: Langere levertijden door aanhoudend verhoogde vraag
Eerder aangekondigde versoepelingen van maatregelen tegen verspreiding van het virus gaan zoals het nu uitziet door. “We staan echter nog aan het prille begin van de weg terug”, zoals ook omschreven door Mark Rutte. Het heeft dan ook nog niet geleid tot minder drukte en hectiek in onze branche. Omzetten van supermarktketens lijken 2 maal zo snel te groeien dan voor de corona uitbraak. Ook Acket, met vele van haar klanten actief in juist dit onderdeel van de food sector, ziet nog altijd ruim meer vraag dan gebudgetteerd.
Lees meer
arrow
Nederlandse Vlag Wappert 06-05-2020
Even opladen...!
In mei en juni komen we aan vrije dagen niets te kort. We hebben al even kunnen genieten van Bevrijdingsdag op 5 mei. 'Lees meer' voor de komende vrije dagen in 2020.
Lees meer
arrow
Vrachtwagen Acket 22-04-2020
Nieuwe vrachtauto's bij Acket!
Vanaf vandaag te bewonderen op een van de Nederlandse wegen, vol verpakkingen voor uw boodschappen van morgen!
Lees meer
arrow