Monteur Technische Dienst

Dit ga je doen:
Samen met je 2 collega monteurs vorm je het relatieve jonge team dat zich overdag bezighoudt met het onderhoud van circa 20 verschillende productiemachines en installaties. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Het zijn met name grafische machines (drukpersen, stansmachines, vouwplak lijnen) waar, op wat kartonstof na, je niet direct hele vieze handen gaat krijgen. Van oudere machines tot splinternieuwe robots, van mechanisch aangedreven lijnen tot servo gestuurde. Van bediening met knoppen tot touchscreen. Van een gelijkstroom tot frequentie gestuurde motor. Van relais tot computergestuurd (PLC).

Naast het reguliere onderhoud laat je je verassen door de vraagstukken die ontstaan bij storingen en daar waar het kan breng je mechanische dan wel elektrische verbeteringen aan. Dit doe je bij toerbeurt vanuit een storingsdienst.

Je bouwt mee aan grotere projecten (bijvoorbeeld automatisering of machine verplaatsingen) die begeleid worden door een technisch projectmanager.

En in gevallen waar ze er zelf niet meer uitkomen of ondersteuning nodig hebben begeleid en help je de soms Engels of Duitstalige monteurs van onze machineleveranciers of installatiebureaus.

Dit ben jij:
We willen graag met je in gesprek als je voldoende ervaring hebt opgedaan in je bestaande werk en toe bent aan iets nieuws.

Voor de functie is een MBO-kennisniveau nodig maar wij houden ons niet vast aan zo’n (gedrukt) papiertje. Je inzet en technisch/elektrisch inzicht is net zo belangrijk. Laat ons weten waar jouw kracht en vaardigheden liggen op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, elektrische schema’s, besturingstechniek, pneumatiek en mechanisch.

Je vindt het leuk om in een relatief jong en enthousiast team te werken waar naast de werk gerelateerde onderwerpen, de uitslagen van het weekeinde voetbal en andere sporten regelmatig onder de loep worden genomen.

Je bent niet bang om een uitdaging zelfstandig aan te pakken en de handen uit de mouwen te steken waarbij het vaak belangrijk is om secuur te werken. Maar samenwerken aan een klus met je directe collega(‘s) is je ook niet vreemd.

Van de variatie en de flexibiliteit blijf scherp. De dag begint met een kop koffie, waarna de voorraden reserveonderdelen worden aangevuld en nog geen 5 minuten later vraagt een operator om te ondersteunen bij het oplossen van een technisch probleem. Je start met het analyseren van wat er precies is gebeurd, je overlegt met de operator en bedenkt vervolgens een plan van aanpak. Samen met je collega ben je de rest van de dag bezig.

Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld volgens de Grafimedia CAO met een salaris tussen de € 2.770,- tot € 3.662,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Uitbetaling van salaris vind per 4-weekse periode plaats.
 • Per 1 januari 2024 krijg je 1,5% CAO verhoging
 • Met de laatste periodebetaling van het jaar ontvang je een eindejaarsuitkering van 1%
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • We bieden je gratis online trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • We vergoeden een deel van je fitnessabonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike


Hoe nu verder?
Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van Monteur Technische Dienst? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je uit voor een kop koffie (of iets anders) om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.

Voor deze vacature werven we zowel intern als extern. Interne kandidaten krijgen voorrang voor het vervullen van de vacature.