(Leerling) Operator Vouwplak machines

Vind jij het tof om in de winkels kartonnen verpakkingen te zien waar jij de laatste hand aan hebt gelegd? Dan is een functie van Operator Vouwplakmachine zeker wat voor jou!

Dit ga je doen:
Nadat je collega’s de kartonnen vellen hebben voorzien van een print en hebben gestanst tot de juiste vorm, mag jij met je collega aan de slag om de verpakkingen te vouwen, te plakken en gereed te maken voor verzending naar de klant op een van onze vouwplakmachines. We hebben machines staan van Jagenberg, MK (Heidelberg) en Heiber Schroeder.

Er komt vanalles voorbij; van simpele kartonnen wikkels tot de meest ingenieus gevouwen dozen. Een verpakking met langsnaad, een autolock, een 4- of 6-punts, een conische verpakking of een verpakking met een venster. Als operator zorg jij ervoor dat deze verpakking tot in detail op de juiste manier gevouwen en geplakt worden. Je bent erg kritisch op het eindproduct wat naar de klant gaat. Niet tevreden? Dan zorg je ervoor dat de machine zo afgesteld wordt dat het met een dikke 10 naar de klant gaat.

Het eindproduct wordt door je collega handmatig in omdozen verpakt òf door een van onze moderne knikarm robots. Zo van de machine op de pallet voor de klant.

Je werkt in deze functie in een 2-ploegendienst.

Dit ben jij:
Je bent een echte vakman met een scherp oog voor detail; iemand die het belangrijk vindt dat het eindresultaat tot in de puntjes klopt. Twijfel je; dan schroom je niet om even te overleggen met je collega of teamleider.

Voor deze functie is een MBO-kennisniveau nodig, maar wij houden niet graag vast aan dit papiertje. Heb je nog geen ervaring? Dat is ook geen probleem! We leren je het vak graag on-the-job.

Een oog voor detail en technisch inzicht is wel belangrijk voor deze functie. Ook vind je het leuk om met je collega een echt team te vormen: samen gaan jullie voor die dikke 10!

Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld volgens de Kartoflex CAO met een salaris tussen de € 2.136 tot € 2.959 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Uitbetaling van salaris vind per 4-weekse periode plaats. Start je als leerling, dan wordt het salaris daar op aangepast.
 • Omdat je in 2-ploegendienst werkt, krijg je bovenop je salaris nog eens 16% ploegentoeslag
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen en omdat je in een ploegendienst werkt, krijg je er nog 1 extra
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • We bieden je gratis online trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • We vergoeden een deel van je fitnessabonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike


Hoe nu verder?
Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van Operator Vouwplakmachine? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je uit voor een kop koffie (of iets anders) om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.

Voor deze vacature werven we zowel intern als extern. Interne kandidaten krijgen voorrang voor het vervullen van de vacature.