Vacature (leerling) Operator Vouwplak machines

Met de juiste instelling kom je er zeker? Ga aan de slag als Operator Vouwplak machines!

2-ploegendienst - fulltime

Als Operator Vouwplak machines ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces op onze Jagenberg , MK (Heidelberg), Heiber Schroeder vouwplakmachines. Je zorgt ervoor dat productiegegevens correct geregistreerd en gedocumenteerd worden en voert kwaliteitscontroles uit. Het ombouwen, instellen en afstellen van de machines om onze langsnaad, autolock, 4- en 6 punts en/of konische verpakkingen te produceren is voor jou appeltje, eitje. Daarnaast zorg je voor de juiste communicatie richting je ploeg, de technische dienst en (meewerkend) Teamleider Kartonnage over storingen en afwijkingen van de machines om zo een optimaal productieproces te bevorderen. Dit alles in wisselende diensten volgens een vast 2-ploegenrooster.

Reageer als jij iemand bent met:

  • Minimaal MBO werk – en denkniveau;
  • Een grafische achtergrond en vooral technisch inzicht;
  • Een grote dosis zelfstandigheid en van aanpakken weten;
  • Flexibiliteit en nauwkeurigheid;
  • Resultaatgericht en goed onder druk kunnen werken;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Heb je (nog) geen ervaring maar denk je dat het vak van Operator Vouwplak machines jou op het lijf is geschreven? Bij ons kan je werken én leren tegelijk!

Wil je solliciteren?

Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@acket.nl.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen, neem dan contact op met kantoor op 0412 - 699 799 of stuur een e-mail naar info@acket.nl.