Vacature (leerling) Machinesteller Kartonnage

Met de juiste instelling kom je er zeker? Ga aan de slag als machinesteller kartonnage

2-ploegendienst - fulltime

Als machinesteller Kartonnage ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces op onze Jagenberg , MK (Heidelberg), Heiber Schroeder vouwplakmachines. Je zorgt ervoor dat productiegegevens correct geregistreerd en gedocumenteerd worden en voert kwaliteitscontroles uit. Het ombouwen, instellen en afstellen van de machines om onze langsnaad, autolock, 4- en 6 punts en/of konische verpakkingen te produceren is voor jou appeltje, eitje. Daarnaast zorg je voor de juiste communicatie richting je ploeg, de technische dienst en (meewerkend) Teamleider Kartonnage over storingen en afwijkingen van de machines om zo een optimaal productieproces te bevorderen. Dit alles in wisselende diensten volgens een vast 2-ploegenrooster.

Reageer als jij iemand bent met:

  • Minimaal MBO werk – en denkniveau;
  • Een grafische achtergrond en vooral technisch inzicht;
  • Een grote dosis zelfstandigheid en van aanpakken weten;
  • Flexibiliteit en nauwkeurigheid;
  • Resultaatgericht en goed onder druk kunnen werken;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wil je solliciteren?

Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar onze HR-manager Dorothy van Schaijk (dorothy.vanschaijk@acket.nl). Heb je (nog) geen ervaring maar denk je dat het vak van Machinesteller Kartonnage jou op het lijf is geschreven? Bij ons kan je werken én leren tegelijk!

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen, neem dan contact op met kantoor op 0412 - 699 799 of stuur een e-mail naar Dorothy.

Wij verzorgen zelf onze werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.