Teamleider Kartonnage

Ben jij een vouwplakoperator en wil je een stap maken naar teamleider? Of ben je al een teamleider in een productieomgeving en zoek je een nieuwe uitdaging bij Acket? Dan hebben wij een mooie functie van Teamleider Kartonnage voor jou!

Nadat de kartonnen vellen zijn voorzien van een print en zijn gestanst in de juiste vorm, mag jouw team aan de slag om de verpakkingen te vouwen, te plakken en gereed te maken voor verzending naar de klant.

Als teamleider binnen Acket heb je een hele leuke, uitdagende functie. Je zorgt ervoor dat jouw team van circa 20 medewerkers als een geoliede machine werkt. Je hebt dagelijks overleg met je collega’s van kantoor over de productieplanning, kwaliteitsissues, veiligheid, etc.

Daarnaast zorg je er onder andere voor dat de machines blijven draaien, de lijm op tijd is besteld en je hebt de onderhoudsschema’s in de smiezen. Je speelt dus een cruciale rol in het dagelijkse reilen en zeilen van de kartonnage afdeling.

Je werkt in deze functie in een 2-ploegendienst.

Dit ben jij:
Je bent een echt mensen-mens. Jouw team is een echt team en staat voor elkaar klaar. Je loopt regelmatig langs je medewerkers voor een informeel praatje, maar je kijkt over de schouders mee. En daar waar nodig stuur je bij.

Voor deze functie is enige kennis van vouwplakken een pré. Ben je op dit moment een vouwplakoperator en wil je een stap zetten richting teamleider of ben je een teamleider in een productieomgeving en wil je de fijne kneepjes van het vouwplakken graag leren, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld volgens de Kartoflex CAO met een salaris tussen de € 2.734,- tot € 3.259,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Uitbetaling van salaris vind per 4-weekse periode plaats.
 • Omdat je in 2-ploegendienst werkt, krijg je bovenop je salaris nog eens 16% ploegentoeslag
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen en omdat je in een ploegendienst werkt, krijg je er nog 1 extra
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • We bieden je (online) trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • Je ontvangt korting op je fitness-abonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike

Hoe nu verder?
Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van Teamleider Kartonnage? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je uit voor een kop koffie (of iets anders) om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.

Voor deze vacature werven we zowel intern als extern. Interne kandidaten krijgen voorrang voor het vervullen van de vacature.