SHE Officer

Ben jij een veiligheidskundige of heb je ervaring als KAM-coördinator en wil je zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Dit ga je doen:
Door jouw kennis over arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu sta je midden in de organisatie. Collega’s weten jou te vinden voor een praatje, maar ook als het om hun (veilige) werkplek gaat. Met een fijne en veilige werkplek werk jij ook prettiger toch?

We vinden een open communicatie richting je collega’s, maar ook richting overheden en lokale autoriteiten heel belangrijk. Je bent goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, arbo en milieu en je houdt deze kennis ook graag zo actueel mogelijk zodat je op mogelijke kansen en bedreigingen kunt anticiperen. We hebben diverse certificaten verdient waar we enorm trots op zijn en dankzij jouw bijdrage kunnen we deze certificaten behouden. Je geeft interne trainingen en toolboxen. Ook ondersteun je collega’s bij het uitwerken van trainingen. Ook coördineer je zaken met en rondom het BHV-team.

Dit ben jij:
Je hebt al enige tijd ervaring als SHE Officer, veiligheidskundige of KAM-coördinator in een productieomgeving.

Je hebt kennis van de actuele wetgeving en richtlijnen als het om veiligheid, arbo en milieu gaat en implementeert dit graag (eventueel in overleg met onze Manager QSHE) binnen onze organisatie.

En wat krijg je ervoor terug?
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en daarom is er vers fruit en krijg je korting op je fitness-abonnement of je mag gebruik maken van het leasefiets-plan. En mocht je het hele jaar niet ziek zijn, dan wordt je hier ook voor beloond met een niet-verzuim-premie.

Heb je interesse om het Acket team te komen versterken? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak je onder andere kennis met je toekomstige collega(’s). Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.

Wil je solliciteren?
Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@acket.nl.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen, neem dan contact op met kantoor op 0412 - 699 799 of stuur een e-mail naar info@acket.nl.