WebCenter: goedkeuringstraject bestanden simpel gemaakt

Het traject van goedkeuring van bestanden vindt vaak plaats in de driehoek van klant, bureau en drukker. Het proces is meestal zo ingericht dat meerdere afdelingen en disciplines hun goedkeuring moeten geven voordat de drukker kan starten met produceren. Ook zijn er vaak nog vragen of opmerkingen die het traject verstoren. Zeker bij meervoudige bestanden is het lastig om het overzicht te bewaren en te zorgen voor een geaccordeerde en tijdige aanlevering van drukgerede bestanden.

Acket maakt dit simpel door middel van WebCenter.

WebCenter is een cloud-based tool waar klanten altijd en overal op kunnen inloggen. Dit kan gewoon via de webbrowser; er hoeft geen plug-in gedownload te worden. Vervolgens komt men in de eigen, beveiligde omgeving waar ge-uploade bestanden kunnen worden bekeken, zowel in 2D als in 3D in 360* view. Eventuele opmerkingen kunnen vervolgens eenvoudig geplaatst worden en bestanden kunnen uiteindelijk goed of afgekeurd worden.
Er zijn diverse tools waarmee het bestand op detailniveau gecontroleerd kan worden; dit geldt onder andere voor de stansmestekening, de EAN code, kleursamenstelling en eventuele correcties ten opzichte van de vorige versie.
De communicatieflow kan naar klantwens worden ingedeeld en verloopt geheel automatisch. Dit houdt in dat de klant bepaalt welke groepen van deelnemers er aangemaakt worden, wie welke bevoegdheden heeft en wie signaleringen ontvangt en wanneer. WebCenter biedt een realtime inzicht in de status van de diverse bestanden en welke actie eventueel benodigd is.

Geinteresseerd?
Dit filmpje (zonder geluid) geeft een korte impressie van de mogelijkheden van WebCenter.
https://esko.box.com/s/n02osytvt35s5n82tb0k6xtbk7g4tc24