Vloerrenovatie

Begin dit jaar heeft er een vloerrenovatie in de onze afdelingen expeditie, drukkerij en stans plaatsgevonden. Maar liefst 1652 m2 vloer is daar vervangen!

Tijdens de gehele renovatie heeft de productie van verpakkingen door kunnen gaan, doordat er houten stofschotten zijn geplaatst. Achter deze schotten is hard gewerkt om de vloer volgens planning op te leveren. In 3 maanden tijd is de oude vloer verwijderd, waaronder 5 oude funderingen aangelegd door eerdere generaties, en is er 294 m3 beton gestort. De vloer is vervolgens voorzien van nieuwe belijningen, alvast ingericht voor toekomstige automatisering van palletvervoer, en groen gemarkeerde voetpaden en er zijn delen van de nieuwe vloer gecoat om eventuele inktvervuiling eenvoudig te kunnen verwijderen.

Uiteindelijk is, geheel volgens planning, op 6 april de nieuwe vloer vrijgegeven voor productie.

Grote complimenten voor onze productie en logistiek medewerkers voor hun flexibele instelling gedurende de bouwwerkzaamheden, afdeling project management voor het coördineren van de werkzaamheden en alle andere collega’s die hebben bijgedragen aan dit uitdagende maar geslaagde traject!