Van Gorp Vouwkartonnages BV wordt onderdeel van Acket Drukkerij Kartonnage BV.

Twee bekende, reeds lang bestaande grafische familiebedrijven Van Gorp Vouwkartonnages BV uit Tilburg en Acket Drukkerij Kartonnage BV uit Oss, hebben onlangs besloten de krachten te bundelen. Gegeven de zeer concurrerende marktomstandigheden, de hoge kapitaalintensiviteit van de grafische industrie en de steeds hoger wordende eisen ten aanzien van kwaliteit- en flexibiliteit, is een overname van Van Gorp Vouwkartonnages BV door Acket Drukkerij Kartonnage BV de beste garantie gebleken voor een constante en continue kwaliteit van dienstverlening. De overname is gebaseerd op de vele gemeenschappelijke kenmerken en gedeelde waarden: historie, visie op de markt, techniek en toekomst, sfeer, klantgerichtheid en bedrijfsethiek.

Hoewel de productieactiviteiten op korte termijn naar de vestiging van Acket in Oss worden overgeplaatst, zullen een aantal medewerkers van Van Gorp Vouwkartonnages BV in het bedrijf actief blijven. Tevens zullen Femke en Noortje van Gorp mee over gaan en primair verantwoordelijk worden voor het onderhouden van de contacten met de klanten van Van Gorp Vouwkartonnages BV en een soepele integratie van de bedrijfsactiviteiten.

De nieuwe combinatie van ervaren vouwkartonnage-specialisten is ervan overtuigd haar klanten minstens dezelfde kwalitatief, hoogwaardige producten en diensten te kunnen bieden.
Streven is en blijft natuurlijk meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Voor meer informatie:
Vic Acket
tel. 0412 699 799
Gerard van Egmond
tel. 0412 699 799