Maatregelen rondom Corona

Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op snelle verspreiding van het coronavirus, hebben ook wij als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. maatregelen genomen om de gevolgen voor onze medewerkers, onze klanten en leveranciers en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen.

Wij volgen als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. de richtlijnen en het advies van de overheid. Onze locatie in Oss is geopend. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten te bedienen vanuit Oss.

Productie Onze productie draait op volle toeren. Wij hebben de ploegendiensten zo ingericht dat er geen fysiek contact meer is tussen de medewerkers bij werkoverdracht.

Kantoor Onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering werken zo veel als kan vanuit huis en/ of zijn zo opgesplitst dat er zo min mogelijk fysiek contact is met elkaar.

Buitendienst Onze ondersteunende- en externe (sales)werknemers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze werknemers zullen de komende weken niet bij u op bezoek komen en ook bezoeken aan ons bedrijf worden tot het absoluut noodzakelijke beperkt.

Leveranciers Onze leveranciers mogen hun goederen afleveren op de daarvoor bestemde plekken. Medewerkers van onze leveranciers mogen het bedrijfspand verder niet betreden.

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Wij vertrouwen erop dat deze preventieve genomen maatregelen voor nu voldoende zijn. Uw gezondheid, de gezondheid van uw klanten en onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Daar handelen we ook naar.

Mocht u meer informatie wensen of hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Acket Drukkerij Kartonnage B.V. of bellen naar het algemene nummer 0412-699799.