Acket sluit activiteiten rondom 125- jarig bestaan “koninklijk” af!

Met een spetterend en kleurrijk feest op 14 november in Klooster Bethlehem te Haren (NB) sloot Acket drukkerij kartonnage bv de festiviteiten rondom haar 125-jarig bestaan feestelijk af.

Ruim 400 gasten uit binnen- en buitenland, bestaande uit zeer gewaardeerde afnemers, leveranciers, besturen van landelijke en lokale organisaties, de burgemeester van Oss, diverse hoogwaardigheidsbekleders, maar ook personeel en oud- personeel werden onthaald op een grandioos feest op een bijzondere locatie.

Naast de optredens van diverse artiesten werd het hoogtepunt van de bijeenkomst gevormd door de toespraak van burgemeester Klitsie van de gemeente Oss, die met trots kon mededelen dat het Hare Majesteit behaagd heeft om Acket drukkerij kartonnage bv het predikaat “HOFLEVERANCIER” te verlenen. Uiteraard prijkt het bijbehorend schild binnenkort aan de entree bij Acket.

In zijn slotwoord liet Vic Acket (dga) weten zeer verguld te zijn met deze erkenning van de 125-jarige staat van dienst van zijn onderneming en bood tenslotte een geschenk aan voor de Osse samenleving. Hiermee werd nog eens de maatschappelijke betrokkenheid van het jubilerende bedrijf onderstreept.