140 jaar Acket!

Op 14 januari 1884 startte Jan Acket met eenvoudige middelen een handels- en krantendrukkerij in de Peperstraat in Oss. De eerste krant (een weekblad) “De Stad Oss” kwam in februari 1884 uit.

Enkele jaren later werden er, naast de krant, ook handelsdrukwerk en verpakkingswikkels gemaakt. De margarineproducenten Jurgens en Van den Bergh (de voorlopers het huidige Unilever) worden een van de eerste verpakkingsklanten.

Het bedrijf groeit hard gedurende de daaropvolgende decennia en daarom verhuist Acket in 1963 naar een nieuwe locatie aan de Gasstraat Oost in Oss. In de loop der jaren is deze locatie verder uitgebouwd tot een modern productiebedrijf.

Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer van het familiebedrijf en wordt er nog altijd volop geïnvesteerd in de toekomst. Acket Drukkerij Kartonnage is uitgegroeid tot een grote speler in het vouwkarton. We drukken, stansen, vouwen en plakken verpakkingen voor diverse grote klanten in het Food, Non-Food en Specials & Luxe segment.

Graag danken wij klanten, medewerkers en leveranciers voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

We gaan het 140-jarig bestaan op diverse manieren vieren. Op zondag 14 januari hebben we het jaar afgetrapt met onze medewerkers en hun gezinnen in Toverland!