Operator Stapelrobot en Snijmachine

Ons machinepark is ongeveer een jaar geleden uitgebreid met een stapelrobot met wikkelaar zodat onze collega’s werden ontzien in deze toch wel zware klus. Als operator houdt jij toezicht op de werking van deze robot en op de kwaliteit van de eindproduct: een met stretchfolie omwikkelde pallet met kartonnen verpakkingen!

Je kijkt niet alleen toe, maar je lost ook kleine storingen op, zorgt dat de werkplek schoon blijft en zorgt voor de aanvoer van pallets, pakdozen, vellen karton, labels, bodemvellen, stretchfolie, etc. Ook controleer je de eindpallet; zitten er beschadigde dozen tussen, is de pallet juist gewikkeld met de stretchfolie, klopt het stapelpatroon, etc.. En zie je iets wat niet klopt, dan schakel je met de teamleider. Je hebt dus wel een oog voor detail, durft collega’s aan te spreken op onjuistheden en voelt de verantwoordelijkheid om de pallets met een dikke 10 naar het magazijn te brengen.

Daarnaast bedien je ook de snijmachine op de Kartonnage afdeling. Je zorgt voor kwalitatief goed gesneden karton zoals je collega’s hier goed mee aan de slag kunnen.

Je werkt in deze functie in een 2-ploegendienst.

Dit ben jij:
Omdat je bezig bent met het instellen van de robot en de snijmachine, beschik je over technisch inzicht. En als er een machine stil staat, toon je initiatief in het oplossen hiervan. Je collega’s helpen, opruimen en schoonmaken is niet te gek voor jou. En uiteraard vinden wij het belangrijk dat een gezellig praatje op zijn tijd er ook bij hoort en dat jij kan mee swingen op de muziek die altijd op de achtergrond aanstaat.

Je hebt een goede fysiek gesteldheid. Het is geen zwaar werk, maar de gehele dienst breng je staand en lopend door.

Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld in de Kartoflex CAO met een salaris tussen de € 2.190,- tot € 2.556,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Uitbetaling van salaris vind per 4-weekse periode plaats.
 • Omdat je in 2-ploegendienst werkt, krijg je bovenop je salaris nog eens 16% ploegentoeslag
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen en omdat je in een ploegendienst werkt, krijg je er nog 1 extra (Kartoflex)
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • We bieden je gratis online trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • Je ontvangt een vergoeding van je fitness-abonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike

Hoe nu verder?
Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van Stapelrobot- en Snijmachine Operator? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je uit voor een kop koffie (of iets anders) om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.