Operator Stans - 36 uur

Dit ga je doen:

Zodra onze drukkers de kartonnen vellen hebben voorzien van een mooie print, mag jij aan de slag!

Als Operator Stans ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces op onze BOBST (separeer)stansmachines. Als operator zorg je ervoor dat de productiegegevens juist geregistreerd en gedocumenteerd worden. Ook voer je continu kwaliteitscontroles uit; door jouw oog voor detail, kan de Kartonnage afdeling efficiënt werken!

Liggen er een nieuwe kartonnen vellen klaar om gestanst te worden, dan bouw jij de stansmachine om en je stelt hem juist af. Het goed afstellen van de stansplaat gaat op duizendste millimeters, dus jij hebt als operator een heel scherp oog! Jij controleert regelmatig de snij- en rillijnen op de gestanste vellen. En wijkt het hier ook maar ìets af, dan blijf je net zo lang aan het afstellen zodat de verpakkingen met een dikke tien naar de vouw-/plakmachine gaan.

Je werkt in deze functie in een 3-ploegendienst.

Dit ben jij:

Omdat je bezig bent met het instellen van machines, beschik je over technisch inzicht. En als er een machine stil staat, toon je initiatief in het oplossen hiervan. Je collega’s helpen, opruimen en schoonmaken is niet te gek voor jou. En uiteraard vinden wij het belangrijk dat een gezellig praatje op zijn tijd er ook bij hoort en dat jij kan mee swingen op de muziek die altijd op de achtergrond aanstaat.

Je hebt een goede fysiek gesteldheid. Het is geen zwaar werk, maar de gehele dienst breng je staand en lopend door.

Je wilt graag alle kneepjes van het vak leren of je hebt nog geen ervaring, maar denk je dat het vak van operator stans wel wat voor jou is? Wij leiden je graag (eventueel samen met het GOC (Grafisch Opleiding Centrum)) op tot een volwaardige operator. Op onze kosten natuurlijk!

Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld volgens de Kartoflex CAO in functiegroep 4 - 7 met een bijbehorende salaris tussen de € 2.136,- tot € 2.959,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Heb je nog geen kennis van het vak, maar wil je graag als leerling aan de slag, dan ontvang je een salaris tussen de € 2.066,- en € 2.278,- bruto per maand. Je salaris wordt per 4 weken uitbetaald.
 • Omdat je in 3-ploegendienst werkt, krijg je bovenop je salaris nog eens 20% ploegentoeslag
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • We bieden je gratis online trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • Je ontvangt korting op je fitness-abonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike

Hoe nu verder?

Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van operator stans? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je uit voor een kop koffie (of iets anders) om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.

Voor deze vacature werven we zowel intern als extern. Interne kandidaten krijgen voorrang voor het vervullen van de vacature.