Uitreiking Vic Acket prijzen

Jaarlijks worden bij Acket de Vic Acket prijzen uitgereikt. Deze worden door oud-directeur Vic Acket uitgereikt aan een medewerk(st)er en aan een team om hen extra te bedanken voor de bijzonder waardevolle inzet voor Acket.

Dit jaar is de Vic Acket Speld uitgereikt aan Patryk Pienkusz van de afdeling Intern Transport. Patryck is inmiddels al ruim 12 jaar in dienst van Acket en zijn kennis en inzet is ongekend. Hij zorgt altijd weer voor nodige rust in de soms chaotische situaties en is altijd optimistisch en positief ingesteld. Hij zet net altijd die stap extra om de productie goed te laten verlopen en is zeker niet te beroerd om een extra dag te komen werken en de schouders eronder te zetten als dit nodig is.

Bij het ontvangen van het Vic Acket Speld ontvangt de medewerker een Acket borstspeld, een etentje met het gezin en een financiƫle beloning.

De Vic Acket Team Trofee is dit jaar voor het team van Magazijn / Expeditie. Het team heeft heel wat extra kilometers afgelegd in tijden van vervanging van de productievloer en uitbreiding van onze opslaglocaties. Ze staan altijd voor iedereen klaar als er een extra vraag op ze af komt en ook elkaars absentie vangen ze moeiteloos op. Ze werken hard om alles klaar te zetten, op te ruimen en tijdig geleverd te krijgen. Ook de afdeling oogt altijd op orde, netjes en representatief.

Bij deze trofee ontvangt het team een teamuitje, een mooie wisseltrofee en ontvangt iedere medewerker ook een Acket borstspeld. Wij wensen het team veel plezier tijdens hun teamuitje!