News

Prematurendag 17-11-2020
Wereld Prematurendag
Op 17 november, Wereld Prematurendag, wordt extra aandacht gevraagd voor de problemen rond een vroeggeboorte. Acket heeft dit jaar de verpakkingen die voor deze dag noodzakelijk zijn, samen met de leveranciers van andere grondstoffen en de co-packer, gesponsord om zo de ouders van prematuren kindjes alsnog dat feestelijke beschuit-met-muisjes-momentje te bezorgen, dat door alle hectiek en zorgen rondom een vroeggeboorte vaak vergeten wordt.
Read more
arrow
Hartelijk Dank Voor Het Stemmen 09-10-2020
Hartelijk dank voor het stemmen!
Afgelopen woensdag heeft de uitreiking van de Pro Carton Ecma Award plaatsgevonden. Ondanks dat wij ontzettend trots blijven op onze inzending, die zich volgens ons op technisch en creatief vlak blijft onderscheiden van andere verpakkingen, is het gebleven bij een shortlisting. Graag bedanken wij eenieder voor het uitbrengen van hun stem op de Moyo Tomatoes Pack van Acket Drukkerij Kartonnage, in samenwerking met Looye Kwekers. Daarnaast feliciteren wij de winnaars met deze mooie prestatie!
Read more
arrow
Tomaten Moyo 04-09-2020
Verpakking Acket genomineerd voor Ecma award
Onlangs hebben wij bericht gekregen dat wij zijn genomineerd voor de Ecma pro carton award!
Read more
arrow
Voetpad Nieuwe Vloer 3 4 2020 14-08-2020
Vloerrenovatie
Begin dit jaar heeft er een vloerrenovatie in de onze afdelingen expeditie, drukkerij en stans plaatsgevonden. Maar liefst 1652 m2 vloer is daar vervangen! Tijdens de gehele renovatie heeft de productie van verpakkingen door kunnen gaan, doordat er houten stofschotten zijn geplaatst. Achter deze schotten is hard gewerkt om de vloer volgens planning op te leveren. In 3 maanden tijd is de oude vloer verwijderd, waaronder 5 oude funderingen aangelegd door eerdere generaties, en is er 294 m3 beton gestort. De vloer is vervolgens voorzien van nieuwe belijningen, alvast ingericht voor toekomstige automatisering van palletvervoer, en groen gemarkeerde voetpaden en er zijn delen van de nieuwe vloer gecoat om eventuele inktvervuiling eenvoudig te kunnen verwijderen. Uiteindelijk is, geheel volgens planning, op 6 april de nieuwe vloer vrijgegeven voor productie. Grote complimenten voor onze productie en logistiek medewerkers voor hun flexibele instelling gedurende de bouwwerkzaamheden, afdeling project management voor het coördineren van de werkzaamheden en alle andere collega’s die hebben bijgedragen aan dit uitdagende maar geslaagde traject!
Read more
arrow
Collage 31-07-2020
Geslaagden opleiding operator vouwplakken
Deze toppers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de opleiding operator vouwplakken. In februari en juni hebben zij hun diploma in ontvangst mogen nemen. Van harte gefeliciteerd allemaal! Wij bedanken het GOC voor de fijne samenwerking. Daarnaast bedanken wij de praktijkbegeleiders en Marco Moone voor de goede begeleiding.
Read more
arrow
Download 13-07-2020
Dag van de Duurzame Verpakking
In samenwerking met vier Food Innovation studenten van HAS Hogeschool organiseerde de Gemeente Oss op 22 juni 2020 het landelijke online evenement ‘Dag van de Duurzame Verpakking’. Samen met een aantal andere verpakkingsbedrijven voor de voedingsindustrie uit Oss hebben wij hier onderdeel van uit mogen maken. Erg leuk dat er op deze manier aandacht is voor Osse verpakkingen!
Read more
arrow
Acket Brc Pack Vs 6 Level Aa 10-07-2020
BRC AA status
Acket heeft de BRC AA status toegekend gekregen.
Read more
arrow
Corona Foto Www Cer Eu Publications 27-05-2020
Coronavirus: Langere levertijden door aanhoudend verhoogde vraag
Eerder aangekondigde versoepelingen van maatregelen tegen verspreiding van het virus gaan zoals het nu uitziet door. “We staan echter nog aan het prille begin van de weg terug”, zoals ook omschreven door Mark Rutte. Het heeft dan ook nog niet geleid tot minder drukte en hectiek in onze branche. Omzetten van supermarktketens lijken 2 maal zo snel te groeien dan voor de corona uitbraak. Ook Acket, met vele van haar klanten actief in juist dit onderdeel van de food sector, ziet nog altijd ruim meer vraag dan gebudgetteerd.
Read more
arrow
Nederlandse Vlag Wappert 06-05-2020
Even opladen...!
In mei en juni komen we aan vrije dagen niets te kort. Wij hopen op uw begrip, zodat onze medewerkers tijdens genoemde dagen en zomerweken kunnen genieten van hun welverdiende vrije dagen om vervolgens opgeladen en wel, weer hard voor u aan de slag te gaan
Read more
arrow