News

Acket Brc Pack Vs 6 Level Aa 10-07-2020
BRC AA status
Acket heeft de BRC AA status toegekend gekregen.
Read more
arrow
Corona Foto Www Cer Eu Publications 27-05-2020
Coronavirus: Langere levertijden door aanhoudend verhoogde vraag
Eerder aangekondigde versoepelingen van maatregelen tegen verspreiding van het virus gaan zoals het nu uitziet door. “We staan echter nog aan het prille begin van de weg terug”, zoals ook omschreven door Mark Rutte. Het heeft dan ook nog niet geleid tot minder drukte en hectiek in onze branche. Omzetten van supermarktketens lijken 2 maal zo snel te groeien dan voor de corona uitbraak. Ook Acket, met vele van haar klanten actief in juist dit onderdeel van de food sector, ziet nog altijd ruim meer vraag dan gebudgetteerd.
Read more
arrow
Nederlandse Vlag Wappert 06-05-2020
Even opladen...!
In mei en juni komen we aan vrije dagen niets te kort. Wij hopen op uw begrip, zodat onze medewerkers tijdens genoemde dagen en zomerweken kunnen genieten van hun welverdiende vrije dagen om vervolgens opgeladen en wel, weer hard voor u aan de slag te gaan
Read more
arrow
Vrachtwagen Acket 22-04-2020
Nieuwe vrachtauto's bij Acket!
Vanaf vandaag te bewonderen op een van de Nederlandse wegen, vol verpakkingen voor uw boodschappen van morgen!
Read more
arrow
Corona 2 26-03-2020
Coronavirus: langere levertijden en maatregelen tegen verspreiding
De actualiteiten over verspreiding van het Coronavirus volgen elkaar snel op. Inmiddels zijn bij Acket de gevolgen zeer duidelijk zichtbaar in de order intake en helaas ook in het ziekteverzuim. Uiteraard hebben ook wij maatregelen ingesteld om verspreiding van het virus tegen te gaan. Over beide ontwikkelingen willen wij u graag op de hoogte stellen middels dit schrijven
Read more
arrow
Corona 18-03-2020
Maatregelen rondom Corona.
Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op snelle verspreiding van het coronavirus, hebben ook wij als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. maatregelen genomen om de gevolgen voor onze medewerkers, onze klanten en leveranciers en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen. Wij volgen als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. de richtlijnen en het advies van de overheid. Onze locatie in Oss is geopend. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten te bedienen vanuit Oss.
Read more
arrow
Friends In Packaging Nieuw Item 20-02-2020
Grafisch productie talent met technische/ operator interesse
Gezien de zeer positieve ontwikkeling van het werkaanbod in vouwkartonnage markt, zijn wij voorlopig op zoek naar nieuwe medewerkers in onze productieafdelingen drukkerij, stans en kartonnage/ vouwplak. Heb jij bijvoorbeeld al ervaring met productie vanuit de grafische sector en interesse in productie van verpakkingen van vouwkarton? Informeer via info@acket.nl of bij Dorothy van Schaijk (HR) naar onze mogelijkheden op kartonnage gebied!
Read more
arrow
Logo Acket 2019 15-01-2019
New website and logo
Our new logo and website were presented on January 14th during this year’s luncheon honouring Acket’s 135-year existence.
Read more
arrow
Acket Oss 15-01-2019
Proud of our 135-year existence!
This year we celebrate the 135th anniversary of the founding of the company in Oss by Mr J. Acket. Over 5 generations, the company has grown from the publisher of the local newspaper ‘De Stad Oss’ into one of the largest packaging printing companies in the Netherlands.
Read more
arrow