News

Vrachtwagen Acket 22-04-2020
Nieuwe vrachtauto's bij Acket!
Vanaf vandaag te bewonderen op een van de Nederlandse wegen, vol verpakkingen voor uw boodschappen van morgen!
Read more
arrow
Corona 2 26-03-2020
Coronavirus: langere levertijden en maatregelen tegen verspreiding
De actualiteiten over verspreiding van het Coronavirus volgen elkaar snel op. Inmiddels zijn bij Acket de gevolgen zeer duidelijk zichtbaar in de order intake en helaas ook in het ziekteverzuim. Uiteraard hebben ook wij maatregelen ingesteld om verspreiding van het virus tegen te gaan. Over beide ontwikkelingen willen wij u graag op de hoogte stellen middels dit schrijven
Read more
arrow
Corona 18-03-2020
Maatregelen rondom Corona.
Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op snelle verspreiding van het coronavirus, hebben ook wij als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. maatregelen genomen om de gevolgen voor onze medewerkers, onze klanten en leveranciers en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen. Wij volgen als Acket Drukkerij Kartonnage B.V. de richtlijnen en het advies van de overheid. Onze locatie in Oss is geopend. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten te bedienen vanuit Oss.
Read more
arrow
Friends In Packaging Nieuw Item 20-02-2020
Grafisch productie talent met technische/ operator interesse
Gezien de zeer positieve ontwikkeling van het werkaanbod in vouwkartonnage markt, zijn wij voorlopig op zoek naar nieuwe medewerkers in onze productieafdelingen drukkerij, stans en kartonnage/ vouwplak. Heb jij bijvoorbeeld al ervaring met productie vanuit de grafische sector en interesse in productie van verpakkingen van vouwkarton? Informeer via info@acket.nl of bij Dorothy van Schaijk (HR) naar onze mogelijkheden op kartonnage gebied!
Read more
arrow
Logo Acket 2019 15-01-2019
New website and logo
Our new logo and website were presented on January 14th during this year’s luncheon honouring Acket’s 135-year existence.
Read more
arrow
Acket Oss 15-01-2019
Proud of our 135-year existence!
This year we celebrate the 135th anniversary of the founding of the company in Oss by Mr J. Acket. Over 5 generations, the company has grown from the publisher of the local newspaper ‘De Stad Oss’ into one of the largest packaging printing companies in the Netherlands.
Read more
arrow
Hot2 Home 91 17-09-2018
Nominatie European Carton Excellence Award!
Verpakking voor LambWeston (Hot2Home) genomineerd
Read more
arrow
Kartonontwikkelingen 17-09-2018
Kartonontwikkelingen
De vraag naar met name GC karton is sterk gestegen de afgelopen maanden.
Read more
arrow
Webcenter 17-09-2018
WebCenter als nieuw communicatie kanaal voor uw artwork
Na een periode van opbouwen en testen van ons nieuwe web-based platform WebCenter (Esko), is deze inmiddels beschikbaar gemaakt voor al onze klanten.
Read more
arrow