Manager Kartonnage - 36uur

Als Manager Kartonnage bij Acket ben jij verantwoordelijk voor het laatste deel van ons productieproces: de afdeling Kartonnage.

Dit ga je onder andere doen:

Op onze afdeling Kartonnage worden bedrukte en gestanste verpakkingen gevouwen, verlijmd en verpakt voor onze klachten. Als Manager Kartonnage geef je daartoe leiding aan de 2 teamleiders en de praktijkopleider. Samen met hen zorg jij ervoor dat de veiligheids-, kwaliteits- en bedrijfsvoorschriften op de afdeling worden nageleefd en doe je voorstellen om de kwaliteit van onze producten te verhogen.

Je zorgt voor een tijdige, volledige en betrouwbare rapportage van jouw afdeling in o.a. de ochtend- en weekmeetings. Op basis van de gegevens creëer en implementeer je verbetervoorstellen. Ook zorg je ervoor dat de productiemachines goed onderhouden worden om zo optimaal te kunnen produceren.

Onze afdeling Kartonnage bestaat op dit moment uit circa 80 medewerkers. Deze medewerkers werken in een 2-ploegendienst aan 1 van de 10 vouwplak-, konische opzet en/of venstermachines. De planning hiervan ligt in jouw handen! Ook voer jij de beoordelings- en functioneringsgesprekken met medewerkers op jouw afdeling.

Het betreft een functie voor 36 uur (fulltime). Je werkt in deze functie in dagdienst.


Dit ben jij:

Je bent een echte teamplayer èn weet wat er nodig is om optimaal te produceren. Jouw team is een (h)echt team en staat voor elkaar klaar. Daartoe weet je alle medewerkers goed te motiveren en enthousiasme voor het bedrijf en de afdeling te creëren. Je loopt regelmatig over de afdeling voor een informeel praatje, maar je kijkt over de schouders mee en daar waar nodig stuur je, eventueel via de teamleiders, bij.

Je schroomt niet om kritisch te zijn op het eindproduct. Samen met de Manager Drukkerij en Manager Stans houden jullie je medewerkers scherp op de kwaliteit van de producten. Jij zorgt ervoor dat jouw team ook kritisch durft te zijn, zowel op de eigen prestaties als op die van andere afdelingen. We zorgen met z’n allen voor een perfect eindproduct!

Voor deze functie is enige ervaring als teamleider of manager in een productieomgeving een pré.


Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld in de Grafimedia CAO met een bijbehorende markconform salaris, uitbetaald in een 4-weekse periode
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Je bent onderdeel van het managementteam
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • We bieden je gratis trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • Je ontvangt een vergoeding van je fitness-abonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike

Hoe nu verder?

Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van Manager Kartonnage? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je uit om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.


Voor deze vacature werven we zowel intern als extern. Interne kandidaten krijgen voorrang voor het vervullen van de vacature.