Basis Operator

Dit ga je doen:
Op de afdeling Kartonnage worden de laatste werkzaamheden verricht aan de bestelde kartonnen verpakkingen. De afdeling Drukkerij heeft de vellen karton voorzien van een mooie print en de afdeling Stans heeft de verpakkingen in de juiste vorm gestanst / uitgesneden. Nu dienen deze vellen nog gevouwd en geplakt te worden op de Kartonnage afdeling.

Als basisoperator verricht je verschillende soorten werkzaamheden op de Kartonnage afdeling.

Als je aan de vouwplakmachine staat, zorg je ervoor dat de kartonnen vellen op de juiste manier in de machine worden gelegd, of je staat aan het einde van de machine de verpakkingen op te vangen en te verpakken in een omdoos. Je zorgt samen met je collega voor een goede kwaliteit van de verpakkingen en omdozen die naar de klant gaan.

Is er niet meer voldoende voorraad van hulpmaterialen (zoals lijm, tape, pallets, ect.), dan zorg je ervoor dat deze voorraad aangevuld wordt. Ook assisteer je de vouwplak operator met het instellen van de machine en controleer je streekproefsgewijs de verpakkingen die van de machine komen.

Ook kun je worden ingedeeld voor plano werkzaamheden of uitzoekwerk. Denk hierbij aan het omstapelen, bijstapelen, separeren van verpakkingen en het inpakken van pallets. Ook het uitpakken (en later weer inpakken) van pakdozen en verpakkingen die retour zijn gekomen vanwege kwaliteitsissues behoren tot jouw werkzaamheden.

Je werkt in deze functie in een 2-ploegendienst.

Dit ben jij:
Je houdt van afwisseling van werkzaamheden. Je collega’s helpen, opruimen en schoonmaken is niet te gek voor jou. En uiteraard vinden wij het belangrijk dat een gezellig praatje op zijn tijd er ook bij hoort en dat jij kan mee swingen op de muziek die altijd op de achtergrond aanstaat.

Je hebt een goede fysiek gesteldheid. Het is geen zwaar werk, maar de gehele dienst breng je staand en lopend door.

Wat wij jou bieden:

 • De functie is ingedeeld in de Kartoflex CAO met een salaris tussen de € 2.153,- tot € 2.371,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Uitbetaling van salaris vind per 4-weekse periode plaats.
 • Omdat je in 2-ploegendienst werkt, krijg je bovenop je salaris nog eens 16% ploegentoeslag
 • In periode 5 ontvang je 8% vakantiegelduitkering
 • Omdat ontspanning ook heel belangrijk is, krijg je 25 vakantiedagen en omdat je in een ploegendienst werkt, krijg je er nog 1 extra
 • We beginnen met een contract voor 1 jaar, maar wel met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Goede pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB
 • Ben je het hele jaar niet ziek geweest, dan ontvang je een niet-verzuim-bonus
 • Een paar keer per week wordt het vers fruit aangevuld
 • We hebben een actieve personeelsvereniging
 • Je ontvangt een vergoeding van je fitness-abonnement
 • En is je contract omgezet naar een vast contract, dan kun je gebruik maken van lease-a-bike

Hoe nu verder?
Heb je interesse om het Acket team te komen versterken in de rol van Basis Operator? Mail ons dan je motivatiebrief en je CV en wellicht nodigen we je om nader kennis te maken. Hebben we een wederzijdse klik, dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.