Contact & vacatures

Voor Acket is persoonlijke benadering en open communicatie belangrijk. Neem daarom direct contact op met de juiste afdeling of persoon.

Kom jij ook werken voor mooie merken? Scroll naar onder voor onze vacatures.Front Office

Kim van Brakel / Lieke Verstegen


Artboard +31 (0)412 699799 Artboard info@acket.nl
Angelique Hol

Salesmanagement


Erik van Tol

Salesmanagement


Noortje van Gorp

Salesmanagement


Willem van der Burgt

Salesmanagement


Vacature (Leerling) Offset Drukker 3 ploegendienst

Ben jij de startende of ervaren drukker met oog voor kwaliteit? En zoek je elke dag weer naar manieren om je positief te onderscheiden en van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij interesse graag contact opnemen met Dorothy van Schaijk (HR) via info@acket.nl.

Vacature (Leerling) Stansers 3 ploegendienst

Stansen van vellen karton in een van de modernste bedrijven in de vouwkartonnage markt! Bij interesse graag contact opnemen met Dorothy van Schaijk (HR) via info@acket.nl.

Vacature (Leerling) Vouwplakken 2 ploegendienst

Vouwen en belijmen van kartonnen verpakkingen op de mooiste machines beschikbaar in onze markt! Bij interesse graag contact opnemen met Dorothy van Schaijk (HR) via info@acket.nl.

Vacature Productiemedewerker 2 ploegendienst

Bij ons vind je geen baan, maar een loopbaan! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de mooiste verpakkingen voor de mooiste merken? En zoek jij een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en door kunt groeien? Neem dan contact op met Dorothy van Schaijk (HR) via info@acket.nl.