News

Acket Oss 15-01-2019
Proud of our 135-year existence!
This year we celebrate the 135th anniversary of the founding of the company in Oss by Mr J. Acket. Over 5 generations, the company has grown from the publisher of the local newspaper ‘De Stad Oss’ into one of the largest packaging printing companies in the Netherlands.
Read more
arrow
Webcenter 17-09-2018
WebCenter als nieuw communicatie kanaal voor uw artwork
Na een periode van opbouwen en testen van ons nieuwe web-based platform WebCenter (Esko), is deze inmiddels beschikbaar gemaakt voor al onze klanten.
Read more
arrow
Kartonontwikkelingen 17-09-2018
Kartonontwikkelingen
De vraag naar met name GC karton is sterk gestegen de afgelopen maanden.
Read more
arrow
Hot2 Home 91 17-09-2018
Nominatie European Carton Excellence Award!
Verpakking voor LambWeston (Hot2Home) genomineerd
Read more
arrow
Acket Logo Nieuw 05-09-2018
Breng nu je stem uit op Acket!! Carton Excellence Award: Vote for the Best!
Wij zijn met de verpakking geproduceerd voor Lambweston (de Hot2Home verpakking, waarin de friet krokant blijft tijdens transport), genomineerd voor een Ecma Pro Carton award! Deze wordt aan een van de finalisten per categorie uitgereikt tijdens het Ecma congress op 20 september a.s. Hieronder een link waar je (iedere dag 1 keer) kan stemmen voor de Public award, een extra en nieuwe categorie. Leuk om te vermelden is dat je hiermee een iPad 9,7” 128GB kunt winnen. https://voting.procarton.com/en/carton-excellence-award/ Stemmen maar (op de Hot2home verpakking natuurlijk)!! Korte instructie om je stem uit te brengen: Klik op foto- vul je e-mailadres in en bevestig.
Read more
arrow
20190103 103203 13-02-2018
Acket in het nieuws
HeidelbergOp de tweede dag van de Heidelbergs verpakkingsdagen kwamen journalisten naar België en Nederland om een bezoek te brengen aan twee bedrijven die de Heidelberg Speedmaster technologie toepassen.
Read more
arrow
Acket Logo Nieuw 13-02-2018
De belangrijkste verpakkingstrends voor 2018 op een rij
De belangrijkste verpakkingstrends voor 2018 op een rij Volgens het recente onderzoek van Mintel zijn er 5 key trends te benoemen.
Read more
arrow
Afbeelding2 28-04-2017
Verpakkingsproducent Acket investeert opnieuw miljoenen
Vanwege de constante groei de afgelopen jaren steekt Acket drukkerij en kartonnage in Oss meerdere miljoenen in uitbreiding. De uitbreiding betreft o.a. de bouw van een extra hal van zo’n 1.000 m2 die ruimte biedt voor meerdere drukpersen. De drukpers is besteld en zal begin mei opgebouwd gaan worden. Daarnaast is er geïnvesteerd in een complete vouw/plaklijn voor de afdeling kartonnage. Naar verwachting zullen half juni de eerste verpakkingen van de band lopen. “Met deze uitbreiding spelen we in op de groeiende vraag van onze klanten en voegen we tevens nieuwe features toe voor meer onderscheidende verpakkingen, zoals meerdere lakmogelijkheden en uitgebreidere mogelijkheden voor het verwerken van technisch complexere vormen“ aldus Tom Acket, de 5e generatie van de familie die vanaf de oprichting aan het roer staat.
Read more
arrow
Acket Logo Nieuw 30-08-2016
Hoe tevreden bent u over Acket drukkerij kartonnage?
Om onze dienstverlening te optimaliseren is er een klanttevredenheidsonderzoek opgezet.
Read more
arrow