News

3 08-12-2008
Van Gorp Vouwkartonnages BV wordt onderdeel van Acket Drukkerij Kartonnage BV.
Twee bekende, reeds lang bestaande grafische familiebedrijven Van Gorp Vouwkartonnages BV uit Tilburg en Acket Drukkerij Kartonnage BV uit Oss, hebben onlangs besloten de krachten te bundelen. Gegeven de zeer concurrerende marktomstandigheden, de hoge kapitaalintensiviteit van de grafische industrie en de steeds hoger wordende eisen ten aanzien van kwaliteit- en flexibiliteit, is een overname van Van Gorp Vouwkartonnages BV door Acket Drukkerij Kartonnage BV de beste garantie gebleken voor een constante en continue kwaliteit van dienstverlening. De overname is gebaseerd op de vele gemeenschappelijke kenmerken en gedeelde waarden: historie, visie op de markt, techniek en toekomst, sfeer, klantgerichtheid en bedrijfsethiek. Hoewel de productieactiviteiten op korte termijn naar de vestiging van Acket in Oss worden overgeplaatst, zullen een aantal medewerkers van Van Gorp Vouwkartonnages BV in het bedrijf actief blijven. Tevens zullen Femke en Noortje van Gorp mee over gaan en primair verantwoordelijk worden voor het onderhouden van de contacten met de klanten van Van Gorp Vouwkartonnages BV en een soepele integratie van de bedrijfsactiviteiten. De nieuwe combinatie van ervaren vouwkartonnage-specialisten is ervan overtuigd haar klanten minstens dezelfde kwalitatief, hoogwaardige producten en diensten te kunnen bieden. Streven is en blijft natuurlijk meerwaarde te creëren voor onze klanten. Voor meer informatie:Vic Ackettel. 0412 699 799Gerard van Egmondtel. 0412 699 799
Read more
arrow
3 29-11-2008
Forse investeringen bij Acket drukkerij-kartonnage
Acket drukkerij-kartonnage bv heeft besloten tot grootschalige investeringen ter verhoging van efficiëntie en benutting van nieuwste technologie.
Read more
arrow
3 29-11-2008
Acket neemt licentie Crystal® Airbox
Acket kreeg concrete aanvragen voor een stofdichte verpakking op basis van het Crystal® Airbox patent, nader marktonderzoek gaf bovendien een aantal potentiële nieuwe toepassingen in een aanzienlijk volume aan.
Read more
arrow
3 06-10-2008
Macropak 2008
Op grond van een aantal forse investeringen sinds de vorige Macropak heeft Acket Drukkerij Kartonnage uit Oss een aantal baanbrekende nieuwe inkt- en laktechnieken ontwikkeld die voor een extra dimensie aan vouwkarton verpakkingen kunnen zorgen.
Read more
arrow
3 27-06-2008
IPG Technical Meeting 2008
De uit alle werelddelen afkomstige leden van de International Packaging Group (IPG), een vereniging van 23 leden en 6 geassocieerd leden, kwamen van 10 juni t/m 13 juni 2008 in De Ruwenberg in Sint Michielsgestel bijeen voor hun jaarlijkse Technical Meeting.
Read more
arrow