Nieuws

Brcgs Logo Packaging Wide 16-06-2021
Trots! Opnieuw AA status BRCGS Certificaat
Na de jaarlijkse audit hebben wij ook dit jaar ons BRCGS (voorheen BRC) certificaat weer mogen ontvangen van DNV-GL. Wederom met status AA, wat inhoudt dat wij aan de strengste eisen voldoen als het gaat om het voedselveilig produceren van verpakkingsmateriaal, geschikt voor de levensmiddelenindustrie. U zult begrijpen dat wij trots zijn op dit resultaat en dat wij alles, wat binnen onze mogelijkheden ligt, doen om deze hoge standaard vast te houden.
Lees meer
arrow
Programma Dag Van De Duurzame Verpakking 1 07-06-2021
Dag van de duurzame verpakking
Vandaag start de tweede versie van het online kennisevent ‘Dag van de duurzame verpakking’. Ook bij Acket zijn hiervoor opnames gemaakt als (korte) intro voor deze dag! Kijkt u met ons mee?
Lees meer
arrow
Acket 2020 09 Advertentie Pakkracht 19-05-2021
Acket staat voor u klaar!
Acket is méér dan alleen productie van kartonnen verpakkingen. Wij denken en doen graag mee in het gehele proces van idee tot verpakking.
Lees meer
arrow
Foto Geslaagden 20202021 17-02-2021
Geslaagden Acket!
Deze toppers hebben hun branche erkend certificaat in ontvangst mogen nemen. Zij hebben allen hard gewerkt aan de opleiding tot operator/procesoperator vouwplakken of procesoperator vlakstansen onder begeleiding van het GOC. Nick Thijssen heeft zijn diploma procesoperator A behaald bij het Koning Willem I College. Een prestatie om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd allemaal!
Lees meer
arrow
20210114 130027 14-01-2021
Uitreiking 'Vic Acket' prijs
Op de verjaardag van Acket- 137 jaar! hebben vandaag 3 medewerkers een 'Vic Acket' prijs uitgereikt gekregen.
Lees meer
arrow
Dtp Aanleverspecs 07-12-2020
Artwork aanleveren voor uw verpakking? High Resolution PDF bestand zorgt voor helderheid en efficiency
Om tot een, voor zowel u als Acket, vlotte en efficiënte verwerking van het artwork te komen is een juiste en heldere aanlevering essentieel. Een goed gegenereerde High Resolution (HR) PDF voorkomt veel onduidelijkheden, extra verwerkingstijd en voorkomt daarmee dat u met extra kosten wordt geconfronteerd.
Lees meer
arrow
2019 11 Kodak Sonora 07-12-2020
Acket kiest voor milieuvriendelijke oplossing in plaattechnologie
In lijn met het ons continue proces om steeds duurzamer te ondernemen, heeft Acket begin oktober een nieuw type offset plaat in gebruik genomen. De offsetplaat stelt Acket in staat milieuvriendelijker te produceren doordat er geen 'processing' stap meer benodigd is bij het vervaardigen van de offset platen. Dit houdt in dat de platen volledig chemievrij gemaakt worden.
Lees meer
arrow
20201111 125130 07-12-2020
Het ontstaan van een verpakking: van plakstift tot cadeauverpakking
Om het online platvorm BisonKids te ondersteunen en omdat lijmboxen zo’n leuke hebbedingetjes zijn, wilde de klant graag een knutsellijm-box voor kinderen in de markt zetten. Hiermee worden al bestaande producten samen in één lijmbox verpakt. Behalve verschillende lijm producten bevat de box ook een kliederschort. Door de QR-code op de box te scannen, worden de kinderen direct doorgelinkt naar de site. Op deze site staan allerlei knutselprojecten waar ze, met gebruik van de lijmen in de box, direct mee aan de slag kunnen. Maar eerst moet de knutselbox een feit worden.
Lees meer
arrow
Prematurendag 17-11-2020
Wereld Prematurendag
Op 17 november, Wereld Prematurendag, wordt extra aandacht gevraagd voor de problemen rond een vroeggeboorte. Acket heeft dit jaar de verpakkingen die voor deze dag noodzakelijk zijn, samen met de leveranciers van andere grondstoffen en de co-packer, gesponsord om zo de ouders van prematuren kindjes alsnog dat feestelijke beschuit-met-muisjes-momentje te bezorgen, dat door alle hectiek en zorgen rondom een vroeggeboorte vaak vergeten wordt.
Lees meer
arrow