Vacature Teamleider Kartonnage

Ben jij een vouwplakoperator en wil je een stap maken naar teamleider? Of ben je al een teamleider in een productieomgeving en zoek je een nieuwe uitdaging bij Acket? Dan hebben wij een mooie functie van teamleider kartonnage voor jou!

Nadat de kartonnen vellen zijn voorzien van een print en zijn gestanst in de juiste vorm, mag jouw team aan de slag om de verpakkingen te vouwen, te plakken en gereed te maken voor verzending naar de klant.

Als teamleider binnen Acket heb je een hele leuke, uitdagende functie. Je zorgt ervoor dat jouw team van circa 20 medewerkers als een geoliede machine werkt. Je hebt dagelijks overleg met je collega’s van kantoor over de productieplanning, kwaliteitsissues, veiligheid, etc.

Daarnaast zorg je er onder andere voor dat de machines blijven draaien, de lijm op tijd is besteld en je hebt de onderhoudsschema’s in de smiezen. Je speelt dus een cruciale rol in het dagelijkse reilen en zeilen van de kartonnage afdeling.

Dit ben jij:

Je bent een echt mensen-mens. Jouw team is een echt team en staat voor elkaar klaar. Je loopt regelmatig langs je medewerkers voor een informeel praatje, maar je kijkt over de schouders mee. En daar waar nodig stuur je bij.

Voor deze functie is enige kennis van vouwplakken een pré. Ben je op dit moment een vouwplakoperator en wil je een stap zetten richting teamleider of ben je een teamleider in een productieomgeving en wil je de fijne kneepjes van het vouwplakken graag leren, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

En wat krijg je ervoor terug?

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en daarom is er vers fruit en krijg je korting op je fitness-abonnement. En mocht je het hele jaar niet ziek zijn, dan wordt je hier ook voor beloond met een niet-verzuim-premie.

Heb je interesse om het Acket team te komen versterken? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak je onder andere kennis met je toekomstige collega(’s). Mocht je nog vragen hebben over de vacature, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij lichten de vacature graag verder toe.


Wil je solliciteren?
Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@acket.nl.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen, neem dan contact op met kantoor op 0412 - 699 799 of stuur een e-mail naar info@acket.nl.