News

3 11-04-2014
Acket is dé specialist in rechtstreeks off-set bedrukt G-golfkarton
Acket drukkerij kartonnage bv is één van de oudste verwerkers van G-golfkarton in rechtstreekse offsetdruk! Als grootste verwerker met deze techniek in Nederland wil Acket graag leidend zijn in de ontwikkeling van dit materiaal.
Read more
arrow
3 11-04-2014
Acket beleeft succesvolle Empack
Op 2 en 3 april jl. nam Acket weer deel aan de Empack in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. Tijdens deze beurs werden vele bestaande afnemers begroet maar kon ook een fors aantal nieuwe contacten gelegd worden. Verheugend was dat zelfs een aantal concrete offerte-aanvragen werd genoteerd door de enthousiaste accountmanagers van Acket. Één van deze aanvragen wordt binnenkort zo goed als zeker order, het betreffende sampling-doosjes zal in dat geval heel herkenbaar in Nederlandse huishoudens terechtkomen.
Read more
arrow
3 11-04-2014
Nieuwe ontwikkeling barrièremateriaal.
Heel recent heeft de Duitse fijnpapier fabrikant Schoellershammer een bijzonder papier ontwikkeld dat een volledige barrière vormt tegen de migratie van stoffen vanuit o.a. minerale olie in gerecycled karton. Het 100% natuurpapier dat onder de naam Micro Pack op de markt gebracht wordt is vetwerend (wel een lichte afdruk zichtbaar maar absoluut geen doorslag) is uitermate geschikt om te lamineren met gerecycled vouwkarton. Daardoor is een gerecycled materiaal volledig geschikt voor direct contact met voedselverpakkingen. Toepassingsvoorbeelden zijn: fruittrays (konisch) en koekverpakkingen. Doordat Micro Pack in vele kleuren leverbaar is, kan het in een aantal gevallen een duur gekleurd PET laminaat in bijvoorbeeld open, konische koektrays vervangen.
Read more
arrow
3 11-04-2014
Vervolginvesteringen opgestart
Na afronding van het hardware-investeringsprogramma in 2013 zijn inmiddels de handtekeningen gezet voor nieuwe investeringen in 2014.
Read more
arrow
3 10-03-2014
Hogere drukkwaliteit in direct bedrukt G-golf
Acket drukkerij kartonnage bv in Oss is één van de pioniers op het gebied van direct bedrukte G-golf verpakkingen.
Read more
arrow
3 30-01-2014
Groot succes open dag Acket drukkerij kartonnage
Op 11 januari jl. hield Acket een open dag voor familie, vrienden en bekenden van haar medewerkers.
Read more
arrow
3 30-01-2014
Pleidooi voor sterkere samenwerking in ontwikkelingsfase
Door de enorme (prijs) druk die door retailers aan de voedingsmiddelenindustrie wordt opgelegd, wordt efficiency in deze industrie steeds belangrijker.
Read more
arrow
3 30-01-2014
Drukken met speciale lakeffecten migratiearm
Acket werkt met hoogstgekwalificeerde low migrationinkten en lakken die niet alleen voldoen aan de voedselveiligheidseisen, maar inmiddels ook qua kleur- en lichtechtheid op het hoogste niveau staan.
Read more
arrow
3 04-10-2013
Acket rondt belangrijke fase investeringsprogramma af
Nadat eind vorig jaar begonnen werd met de installatie van een nieuwe state of art Bobst Expertcut stansmachine is vorige week een belangrijke fase in het investeringsprogramma van Acket drukkerij kartonnage bv afgerond.
Read more
arrow